MERSİN / SİLİFKE - Kabasakallı Ortaokulu

Kabasakallı Ortaokulu

Kabasakallı Mahallesi 572 Sokak No.6 Silifke/MERSİN
Vizyon
Türk Toplumunun Değerlerini, Ahlakını Önemseyen Çağdaş Öğrenciler Yetiştirmek İçin Varız.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; doğru, drüst, çğdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi; hakkettiği yere getirmek için,sürekli çalışan, bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizi ve mahalle halkımızı geleceğe hazırlayarak karşılaşacakları güçlüklere ve hayal kırıklıklarına rağmen yılmadan çalışan ve yeni çözüm yolları arayan,sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir nesil yetiştirmek
Başarılar
Okulumuz geçmiş yıllarda İlçe içinde yapılan çeşitli yarışmalarda ödül almıştır. Aynı zamanda halkoyunları ekibi ile çeşitli etkinliklerde boy göstermiştir.
Ulaşım
ulaşım rahat olup sabahın erken saatinden gece geç saatlere kadar ulaşım vardır. Mersin-Antalya karayoluna 100 m´dir.
Yerleşim Yeri
2007 yılına kadar Köy statüsüne sahip olan Kabasakallı bu tarihten sonra merkeze bağlı bir mahalle olmuştur. Halkın genel geçim kaynağı tarımdır.
Merkeze bağlı mahalle . Şehir merkezine 3 km.